2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Aš - gražus pudelis!

Šeštadienio vakaras!
Paaaaagaliau. 
Išties savaitė buvo sunki. Kiekvieną dieną testai, atsiskaitymai ir kita... Kadangi puse šios savaitės norėčiau pamiršti, parašysiu, tik tai ką dar prisimenu. :D Taaaaigi pirmadienį buvau su garbanotais plaukais. Nežinau kodėl. Tiesiog užėjo. :D Bet pasižiūrėjus, atrodžiau kaip pudelis, nors kiti ir sakė, kad gražiai. Gražus pudelis. Teip.
 
Trečiadienį lyg ir nieko įdomaus nebuvo, bet po pilietinio ugdymo sulaukėm buvusios klasiokės. Aplankyti atvarė. Turiu pripažinti, rimtai pasikeitusi. Išgražėjusi mergina. :)) 
Penktadienis! Galvojau, kad niekada nesulauksiu. Na, vieno žmogučio mokykloj tikrai nesulaukiau. Kaaaaaamilės. Šiaip per Lietuvių pamoką rašėm apie draugus. Neįžeidžiant nei vienos, parašiau apie Danielę, Valeriją ir Kamilę. Jei norėsit paskaityt, paprašykit, panos. Beje, penktadienį pamokos prabėgo labai lėtai, o parvariusi namo, maniau, kad niekur nevarysiu. Na, vis dėl to buvau bibliotekoj ( pasiėmiau tris knygas "Geišos išpažintis" "Viešbutis Babilonas" "12 dydis - nestora? " ) ir akropoly. Su Valerija knygyne užsiėmėm jau beveik nuolatines vietas ir šnekėjom, šnekėjom, žvengėm, šnekėjom. 
 
Šone turėjo būti Valerija, bet jos pageidavimu, iškirpau. :( 
Grįžau namo tik apie 21:30h. 
Bet penktadienis dar nesibaigė! Prasėdėjom su Valerija ir Kamile oovoo. Prisilūūūūūžom kaip reikalas! Tarkim čia mes labai kietos akiniuotos moteraitės.
Tada Valerijos mama ją nuvarė nuo kompo ir likom dviese su Kamile. 
Ir tada apie 01:00 h nakties jau pasidarė bloga. Bandžiau neužmigti prie kompo, todėl valgiau popierių ir vos neapsišliaupinau. Gerai, dar kai ką dariau, kad neužmigčiau. Tikiuosi, Kamilė niekam nesakys. :D
Na, o apie 2h nakties nuėjau miegoti. 
Šiandien atsikėliau apie 10:30h. Susiruošiau susitikti su Kamile ir Daniele. Visą laiką buvom akre, kuris mumis žiaaauriai nuvargino, bet aš nusipirkau skarelę, Rožinę su juodu tigro raštu. <3 
Buvom Vero. Suvalgiau dvi ledų porcijas. O Dieve, jie tokie skanūs!
 
Bet mano šukuosena tiesiog tragiška. Nežinau kodėl susisegiau taip plaukus, nes atrodau kaip... Tiek to. Ledai buvo awesome. 
Dar užsiauginau ūsus. 
 
Ir pagaliau pasidariau normalią fotkę su Kamile. ( Kuri ir jai ir man atrodo normali )
 
Beje, šiandien rodys "Ir velnias dėvi pradą" Patariu pažiūrėti visoms panoms. :) 
Ir dar, kažkodėl manau, kad jums nėra labai įdomi mano savaitė. Prižadu kitą kartą parašyti ką nors įdomesnio. 
Gero vakaro,
 Karolė. :)

3 komentarai: