2012 m. kovo 24 d., šeštadienis

Blablabla. :S

Labuuuutis!
Sveikinuosi tingų šeštadienio vakarą, norėdama ir vėl šiek tiek išsilieti apie savo... Na, taip, gana apgailėtinas pastarąsias dienas. Pradėsiu kiek neįprastai, nuo šiandienos.
Taigi, aš viena namie, telikas rodo "Šok ir lieknėk" o ant stalo voliojasi čipsų pakelis. Beje, su užrašu "70% less fat" O tai reiškia, kad jie ne ypatingai skanūs.
Kaip ten be būtų, šeštadienį praleidau su Daniele. Buvom max, akropolyje ir šiek tiek po miestą trainiojomės. Nupirkau broliui dovaną iš "Saldūs Majai" ( jo gimtadienis, beje devintasis, balandžio 3 dieną )
Gerai, aš rimtai, norėčiau papasakoti, kodėl mano savaitė buvo apgailėtina, bet... Deje, ne kiekvieno ausis tai turėtų pasiekti.
Aaaaai, gal yra norinčių gauti nemokamai labas kortelę? Šiandien gavau sms, kad galiu atsiimti bet kuriame bitės salone.
Tikriausiai, jau pastebėjot, kaip šokinėju nuo vienos minties prie kitos. Tai todėl, kad mano smegenys visiškai susisukusios ir galvoju tik apie Vilnių, kai važiuosim su klase, galvoju ir apie močiutę, kuri grįžta pirmadienį iš Amerikos. Galvoju dar apie kai ką...
Močiutės tai laaaaaaaabai pasiilgau. Jos gimtadienis buvo kovo 21 dieną. Pasveikinau per gmail ir nusiunčiau skaidres. :)
Blablabla, negaliu susikaupti, todėl gal jau baigsiu rašyti.
P.s. Nepamirškit šiandien pasukti laikrodį į priekį. Juk vasaros laikas!
Gero likusio vakaro. :)
PinkMuffin.



1 komentaras:

  1. Tokia grybe esi, apgailėtina kaip tos apgailėtinos tavo dienos. NUSTOK RAŠYT ir eik kotletų valgyt.

    AtsakytiPanaikinti