2012 m. kovo 11 d., sekmadienis

Satisfaction (dance)

BUM!

SURPRISE!
Nu va, šiandien sekmadienis ir aš vėl rašau blog'ą. Su priežastim, aišku. Noriu aptarti Valerijos gimtadienį, kol dar visai neišgaravo iš galvos.
Visų pirma, sveikinu, Valerija, tavo gimtadienis nebuvo nuobodus. :))
Apie 15:50 jau buvau pas Valeriją ir įteikiau dovaną. Padovanojau rožinę/raudoną apyrankę ( plačią ) Tikiuosi, jai patiko. :D Šiaip būčiau įkėlusi nuotrauką, bet ( uoj suorry biškį ) pamiršau. Jeigu būsit geri, paprašysiu Valerijos, kad nufotikintų ir įkeltų į savo blog'ą.
Šiaip, kai jau visos panos susirinko žaidėm alias. Vis dar neaišku kas laimėjo, nes vėliau perėjom prie žurnalų varytmo ir aptarimo. Tai truko apie 15 minučių, bet nieko. Dar vėliau įkalbėjom Valeriją įjungti kompą, nors ji buvo nusiteikus jį pamiršti. Aišku, pavarėm karaokeparty. Atsiskleidė mūsų dainavimo talentai. :D
Linksmiausia ir geriausia dalis buvo, kai žiūėjom Paranormal activity 3.

Kaaaaaip mes cypėm, toj vietoj, kai įsijungė šviesa ir ten tie seniai stovėjo!! Visos susiglaudusios, kaip per lesbių party buvom. :D Bet pabaiga to filmo mirtina. Negaliu tiksliai paaiškinti, nes puse filmo žiūrėjau užsidengus veidą ir pro mažytį tarpą viską stebėjus. Bet kai pasibaigė filmas, buvo maždaug:
- Nu, kas palydės mane iki tūziko?
- Nu kas palydės mane uždegti šviesą kambary?
Geras, geras.
Poto vėl pasijungėm karaokeparty, kad kažkiek nuramintumėm baimę. Nepadėjo. Perėjom prie chatroulette's. Prisižvengėm. Ant lapo užrašėm: "Wanna see my boobs?" Dauguma atrašė "yes" ir mes parodydavom nupaišytus papus. Žveeeeengėm mirtinai. :DDD Poto dar ir gąsdinom, sėdinčius chatroulette'j. Pagrindinė gimtadienio daina buvo Satisfaction :DDDD. O tada man paskambino tėtis. Parsivežė mane. Kai parėjau namo tėtis iš karto:
- Nuo tavęs šampanu arba vynu neša. Sakyk ką gėrei.
Juokingiausia ir pikčiausia tai, kad NIEKO negėrėm mes. Na taip, sprite ir apelsinų sultis. Žiauriai susinervinau, nes dar paprašė papūsti. Pfff, nesvajokit. "Nenorit - netikėkit" , - pagalvojau.
Ir nuėjau miegoti.
Deje, ačiū Paranormal activity 3, puse nakties neužmigau. Vis iš galvos neišlindo tie seniai ir visa kita. Todėl šiandien jaučiuosi nelabai kaip, o dar kambarius turėjau tvarkyti. Bet jau geriau. Žinoma, po penkių puodelių kavos.
Žodžiu, gimtadienis buvo super, būčiau padarius didžiausią klaidą, jei nebūčiau nuėjus. :)
Ramaus sekmadienio,
PinkMuffin

2 komentarai: